Brochurer

Få mere viden om lageroptimering

Hos Thanex går vi op i gennemsigtighed og korrekt information, hvorfor du her på siden kan finde en oversigt over vores brochurer, der kan give dig et dybere indblik i alle vores mange typer af lagerinventar.

Vi har gjort det nemt og inddelt hver kategori for sig, så du kan dykke ned i det specifikke produkt, som du ønsker at vide mere om.

Brochurer_oversigt_Thanex

Thanex er din vej til lageroptimering

Læs flere informationer om de mange løsninger Thanex kan tilbyde til lagerindretning i brochuren, hvor du også finder flere specifikationer om vores reoleftersyn.

Reoler med hylder

Reoleftersyn og lagersikkerhed

FLAM brochurer - Foreningen Lagerindretning og Materialehåndtering

Brochurer for gennemsigtighed og information

Hos Thanex går vi op i, at der er informationer nok omkring vores produkter, så du kan få svar på alle spørgsmål. Skulle der mangle en brochure på noget, som du ønsker svar på, kan vores dygtige rådgivere med garanti hjælpe jer med et svar.

Vi har rådgivet i sikkerhed og lagerløsninger siden 1975, så vi vejleder gerne, hvad der vil passe til din virksomhed eller branche. Derfor kan du altid forvente kyndig vejledning indenfor alle aspekter af lagerindretning.

Brochurer_oversigt_kataloger_Thanex

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69