Værkstedsreol

En værkstedsreol er praktisk til opbevaring af værktøj og andre arbejdsredskaber på værkstedet. De åbne hylder giver dig fuldt overblik over de redskaber, som du har og kan bruge i arbejdsdagen. Den praktiske galvaniserede værkstedsreol giver mulighed for alsidig opbevaring og er nem at udbygge til ændrede behov. Du får derfor et fleksibelt reolsystem, som er tilpasset til dit værksted.  Vores værkstedsreoler kræver minimal vedligeholdelse og er udført i kvalitetsmaterialer. Med en værkstedreol i stål er du sikret solid og holdbar værkstedsopbevaring i mange år frem.

Kategorier
Filter products
Farve
Længde
Dybde
Dimensioner
Diameter
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Værkstedsreol i høj kvalitet

Vores værkstedreol fås med de ønskede antal hylder. Du har mulighed for at justere højden på hylderne ved hjælp af de perforerede huller. Det giver dig fleksibilitet i forhold til din værkstedsindretning. Derudover fås vores værkstedsreol i varierende dybder og højder, som gør at du kan udnytte lokalet optimalt. Hele værkstedsreolen er fremstillet af galvaniseret stål. Overfladebehandlingen med det tynde lag zink beskytter stålet mod at ruste. Derfor optager de galvaniserede hylder ikke fugt, som MDF-hylder kan have tendens til. Grundet det galvaniserede stål har du mulighed for at opsætte vigtige papirer med magnet på siden eller fronten af værkstedsreolen. Det gør det muligt at kunne have vigtig information på en synlig placering.

 

Praktisk og effektiv opbevaring med værkstedsreol

Vores værkstedsreol er især anvendt med plastkasser, som giver god opbevaring af mindre dele, der bruges på værkstedet. Brug plastkasser til bolte, møtrikker, skruer, søm o. lign. Det giver dig nem pluk i dagligdagen til dine arbejdsopgaver. Den ensartede opbevaring med plastkasser giver et rent udtryk på værkstedet rent visuelt. Den glatte front på værkstedsreolen kan bruges til påsætning af DYMO-mærkater, labels eller stregkoder. Det gør, at du nemt at lokalisere hvor de ønskede skruer, søm eller bolte befinder sig. Når der er orden på værkstedet, giver du dig selv en stor hjælp i det daglige arbejde. Du kan lettere og hurtigere finde det, som du mangler. Men det gør det også nemmere at bestille op af varer, der er lav beholdning af.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69