Værkstedsreol

En værkstedsreol er praktisk til opbevaring af værktøj og andre arbejdsredskaber på værkstedet. Den praktiske galvaniserede værkstedsreol giver mulighed for alsidig opbevaring og er nem at udbygge til ændrede behov.

Kategorier
Filtrer produkter
Farve
Dybde
Højde
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Værkstedsreol i kvalitetsmaterialer med høj belastning

Vores kraftige værkstedsreol er den perfekte løsning til at organisere dit værksted effektivt. Med mulighed for forskellige antal hylder, dybder, højder og antal fag kan du tilpasse reolen præcis efter dine behov og pladsforhold. De åbne hylder giver dig fuldt overblik over de redskaber, som du har og kan bruge i arbejdsdagen. Du har mulighed for at justere højden på hylderne ved hjælp af de perforerede huller. Det giver dig fleksibilitet i forhold til din værkstedsindretning. Hver hylde på vores værkstedsreol er konstrueret til at kunne belastes med imponerende 150 kg, hvilket sikrer, at du kan opbevare tungt udstyr og værktøj sikkert og pålideligt. Med de medfølgende hyldeclips kan du nemt justere hyldernes placering uden brug af værktøj, hvilket gør det hurtigt og nemt at tilpasse reolen efter dine skiftende opbevaringsbehov. Du får derfor et fleksibelt reolsystem, som er tilpasset til dit værksted.  Vores værkstedsreoler kræver minimal vedligeholdelse og er udført i kvalitetsmaterialer. Med en værkstedreol i stål er du sikret solid og holdbar værkstedsopbevaring i mange år frem.

 

Værkstedsreol i galvaniseret stål

Hele værkstedsreolen er fremstillet af galvaniseret stål. Overfladebehandlingen med det tynde lag zink beskytter stålet mod at ruste. Derfor optager de galvaniserede hylder ikke fugt, som MDF-hylder kan have tendens til. Grundet det galvaniserede stål har du mulighed for at opsætte vigtige papirer med magnet på siden eller fronten af værkstedsreolen. Det gør det muligt at kunne have vigtig information på en synlig placering.

 

Værkstedsreol med praktisk og effektiv opbevaring

Vores værkstedsreol er især anvendt med plastkasser, som giver god opbevaring af mindre dele, der bruges på værkstedet. Brug plastkasser til bolte, møtrikker, skruer, søm o. lign. Dette giver dig mulighed for at holde dine værktøjer og materialer organiserede og let tilgængelige, så du kan arbejde mere effektivt. Den ensartede opbevaring med plastkasser giver et rent udtryk på værkstedet rent visuelt. Den glatte front på vores værkstedsreol kan bruges til påsætning af DYMO-mærkater, labels eller stregkoder. Det gør, at du nemt at lokalisere hvor de ønskede skruer, søm eller bolte befinder sig.

Når der er orden på værkstedet, giver du dig selv en stor hjælp i det daglige arbejde. Du kan lettere og hurtigere finde det, som du mangler. Men det gør det også nemmere at bestille op af varer, der er lav beholdning af. Med vores værkstedsreol får du en pålidelig og funktionel løsning, der kan hjælpe med at optimere dit arbejdsområde og forbedre din produktivitet. Opgrader dit værksted i dag med vores robuste værkstedsreol eller en af vores andre lagerreoler.

 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om værkstedsreol

Hvad er en værkstedsreol?

En værkstedsreol er en type reol, der er designet til at organisere og opbevare værktøj, udstyr og materialer i et værksted, garage eller lignende arbejdsområde.

 

Hvad er fordelene ved at have en værkstedsreol?

En værkstedsreol hjælper med at holde dit værktøj og udstyr organiseret, hvilket gør det lettere at finde det, du har brug for, når du arbejder. Det kan også frigøre gulvplads ved at give dig et dedikeret sted at opbevare tingene. Med det rette værksted inventar kan du effektivt organisere dine værktøjer og materialer, hvilket sparer tid og øger produktiviteten i din arbejdsproces.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige værkstedsreol?

Når du vælger en værkstedsreol, skal du overveje størrelsen på dit arbejdsområde, mængden af værktøj og udstyr, du har brug for at opbevare, og hvor robust reolen skal være. Det er også vigtigt at overveje, om du har brug for ekstra funktioner som værktøjspaneler, kroge eller hylder.

 

Kan jeg samle en værkstedsreol selv?

Vores værkstedsreoler leveres med instruktioner og alt nødvendigt monteringsudstyr, så du kan samle reolen selv. Der kræves kun unbrakonøgle (str. 4 og str. 5 mm) og fastnøgle (8 og 13 mm) til montagen af værkstedsreolen.

 

Kan jeg tilpasse en værkstedsreol til mine behov?

Ja, vores værkstedsreoler er designet med mulighed for at tilføje ekstra hylder, værktøjspaneler eller ekstra fag efter behov, så du kan tilpasse dem til dine specifikke opbevaringsbehov.

 

Hvordan vedligeholder jeg min værkstedsreol?

For at holde din værkstedsreol i god stand, skal du regelmæssigt tørre den af med en fugtig klud for at fjerne støv og snavs. Hvis det er nødvendigt, kan du også stramme bolte og justere hylder for at sikre, at reolen forbliver stabil.

 

Kan jeg få andre typer af værkstedsreoler?

Ja, vi har også værkstedsreol på hjul, som også kaldes en montørvogn, og er en flytbar arbejdsstation med plads til ophæng af værktøj. Har du i stedet for behov for at frigive gulvplads anbefaler vi en værkstedsreol væghængt.

 

Kan jeg købe brugte værkstedsreoler hos jer?

Vi tilbyder et skiftende udvalg af brugte værkstedsreoler til at organisere dit arbejdsrum. Vores sortiment af værksted inventar varierer. Værksted inventar kan omfatte alt fra værkstedsreoler og arbejdsborde til værktøjsvogne og opbevaringsløsninger. Kontakt os for at høre om vores udvalg af brugt lagerinventar.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69