Brugte rullebaner

Optimer din lagerhåndtering med brugte rullebaner. De alsidige rullebaner kan transformere dit lagermiljø, og give en ny dimension af produktivitet og organisering til lageret. Brugte rullebaner fås i flere varianter og kan anvendes i pallereoler eller fås som fleksibelt og transportabelt system til intern varetransport på lageret.

Kategorier
Filter products
Farve
Længde
Dybde
Dimensioner
Diameter
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Brugte rullebaner til effektiv lagerhåndtering

Brugte rullebaner gør det også muligt at udnytte dine pallereoler til opbevaring af gods på en helt ny måde. Ved at montere genbrugte rullebaner som Euroroll push back rullebaner i dine pallereoler skaber du et system, der strømliner håndteringen af varer og gør det muligt for dig at maksimere pladsen i dine lagerlokaler. Med denne innovative tilgang kan du organisere dine varer på en måde, der ikke kun sparer plads, men også tid og ressourcer.

 

Brugte rullebaner til intern varetransport

Med Conveyor Units drevne brugte rullebaner glider varene gennem dit lager, uden besværet med tunge løft eller spildtid, og din interne varetransport bliver effektiviseret til fulde. Uanset om du skal flytte varer fra en ende af lageret til den anden eller levere dem direkte til forsendelse, er disse rullebaner den ultimative løsning.

Med et holdbart design og nem installation gør det brugte rullebaner til et effektivt redskab for enhver virksomhed, der stræber efter at forbedre sin logistik og optimere sin lagerstyring.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69