Stålreol

Er du på udkig efter en holdbar og effektiv løsning til at indrette dit lager eller plukkelager? Så er en stålreol med stålhylder til markedets bedste priser det oplagte valg! Vores Thanex Stålreol er robust og modstandsdygtig over for slid og stød, og er samtidig nem at justere og tilpasse.

Filtrer produkter
Farve
Dybde
Højde
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Stålreol i galvaniseret stål

Vores stålreol er udført i galvaniseret stål, som er modstandsdygtigt overfor hverdagens slitage på lageret og i butikken. Thanex Stålreol fås i forskellige dybder og antal hylder til en billig pris, selvom kvaliteten er i top. Dette giver god mulighed for at sammensætte den perfekte stålreol efter dit behov og pris. Vi tilbyder stålreoler, som er godkendte som erhvervsreoler og er produceret i høj kvalitet for at sikre den størst mulige holdbarhed og sikkerhed, men stadig til en god pris. Du kan derfor være sikker på, at vores stålreol med stålhylder lever op til alle nødvendige sikkerhedskrav og lovgivning.

 

Erhvervsgodkendt stålreol med stålhylder

Vores Thanex Stålreol med stålhylder er godkendte som erhvervsreoler og er produceret i høj kvalitet for at sikre den størst mulige holdbarhed og sikkerhed, men stadig til en lav pris. Du kan derfor være sikker på, at vores stålreol lever op til alle nødvendige sikkerhedskrav og lovgivningen. Vi har et bredt udvalg af billige stålreoler med stålhylder, der er nemme at montere og opgradere efter behov. Måske er du på udkig efter en bestemt bredde som stålreol 100 cm bred eller i en bestemt dybde som stålreol 40 cm dyb eller stålreol 50 cm dyb.

 

Robust stålreol til småvarehåndtering og plukkevarer

Thanex Stålreol er særligt egnet til småvarehåndtering og som reol til plukkevarer. Du får derfor en billig stålreol med stålhylder, der er designet til at sikre maksimal udnyttelse af pladsen på dit lager, og samtidig er den nem at justere og tilpasse efter dine behov. Endnu en fordel er, at selvom kvaliteten er høj, så er prisen stadig skarp. Vores stålreol kan bl.a. fås som stålreol 5 hylder eller stålreol 4 hylder. Thanex stålreol er ideel til at skabe et effektivt og overskueligt lager, hvor du kan opbevare og organisere dine varer på en praktisk og funktionel måde.

 

Stålreol med fleksible anvendelsesmuligheder

En stålreol er ikke kun en ideel løsning til diverse lagertyper, men kan også anvendes til mange andre formål. Vores stålreol med stålhylder kan nemt tilpasses til at fungere som butiksreol, arkivreol eller til at opbevare varer i produktionsområder. Vores kraftige lagerreol kan også anvendes som reol til kølerum da den galvaniserede overflade giver effektiv beskyttelse mod rust.

Thanex Stålreol er en praktisk stålreol med stålhylder til mange anvendelsområder til en god og billig pris. Den fleksible modulopbygning gør det muligt at tilpasse reolerne til netop din virksomheds behov og krav, så du altid har en optimal løsning til din opbevaring. Vores stålreol er egnet til høj belastning og derfor velegnet  som tunglastreol til mange typer af opbevaring Hos Thanex finder du Europæisk producerede lagerreoler af høj kvalitet og med en holdbarhed, der overstiger forventningerne, selvom de fås til en billig pris. Vi har et stort udvalg af stålreoler til alle slags formål, der kan kombineres efter jeres behov. Vores stålreol med stålhylder er kvalitetsgodkendt efter Dansk Standard.

 

Alsidig stålreol med nem montering

Vores alsidige stålreol kan tilpasses jeres krav, og vi tilbyder forskellige størrelser, antal hylder og dybder til den pris, der passer til dit budget. Vi har stålreoler med forskellige antal hylder, der alle kan tilpasses efter jeres ønsker. Vores billig stålreol er ideel som lagersystem, da Thanex stålreol med stålhylder er velegnede både som arkivreol og til lager. Vores lagersystem med stålreoler kan kombineres med pallereoler, hvor stålreolen fungerer som plukreol. Dette skaber plads til både uåbnede paller med varer og åbne kasser beregnet til pluk. Dette er en effektiv løsning til lageret, der sparer plads og øger effektiviteten. Vores stålreolssystem er let at montere og kan nemt opgraderes eller optimeres til fremtidige behov. Hylderne på reolerne er perforerede pr. 53 mm, og det er nemt at ændre placeringen af hylderne uden brug af værktøj. Vores erhverv reoler kan også tilpasses til at blive tilgået fra begge sider med ekstra forstærkning for ekstra stabilitet.

 

Stålreol belastningsevne og andre specifikationer

Vores stålreol har en maksimal belastning pr. hylde på 107 kg for hylder på 1.300 mm og 150 kg for hylder på 1.000 mm. Vi tilbyder også hylder med forstærkning til ekstra tunge varer. Fronten af hylden er helt glat, hvilket gør det nemt at opsætte lokationsmærker med stregkoder og lignende.

 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om Thanex Stålreol

Hvor meget vægt kan stålreolen bære?

Thanex Stålreol med hylder i bredde 100 cm kan bære 150 kg pr. hylde ved jævnt fordelt. Det er derfor en kraftig og robust tunglast reol egnet som industrireol og til erhverv som lagerreol.

 

Hvor mange hylder fås jeres stålreol med?

Som standard kan du vælge stålreol 4 hylder, stålreol 5 hylder eller stålreol 6 hylder. Har du behov for andre antal hylder, så kontakt os.

 

Hvilke dybder fås jeres stålreol i?

Som standard kan du vælge stålreol 40 cm dyb, stålreol 50 cm dyb eller stålreol 60 cm dyb. Har du behov for andre antal hylder, så kontakt os.

 

Er det muligt at få stålreolen i andre farver?

Som standard fås vores Thanex Stålreol i galvaniseret stål. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for køb af stålreol i andre farver.

 

Kan jeg få stålreolen i andre størrelser?

Ja, vores reol i stål fås i andre størrelser. Vi hjælper gerne med at få udarbejdet en specialløsning til netop dit behov.

 

Kan stålreolen tåle frugt?

Ja, stålreolen kan tåle let fugt. Men tåler ikke at stå i konstant fugt eller vand.

 

Er stålreolen beregnet til udendørsbrug?

Nej, Thanex Stålreol er ikke beregnet til udendørs brug og skal opbevares indenfor.

 

Hvilket materiale er stålreolen lavet af?

Vores stålreol er en metal reol, som er produceret i galvaniseret stål. En lagerreol i stål er egnet til mange forskellige opbevaringsformål.

 

Har I plastkasser der passer til stålreolen?

Ja, vores Arca eurokasser 400 x 300 mm på 13L eller 20L, er egnet som plukkasser, og kan med fordel anvendes i Thanex Stålreol, der er egnet som småvarereol.

 

Kan jeg købe ekstra hyldeclips eller hylder til stålreolen?

Ja, det er muligt at købe ekstra hyldeclips eller stålhylder til stålreolen, hvis du skulle havde mistet eller beskadiget disse dele.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69