Stålreol 4 hylder

Den solide stålreol med stålhylder kan anvendes til lageropbevaring eller som butiksinventar og er godkendt til erhvervsbrug. Denne galvaniseret stålreol giver effektiv beskyttelse mod rust. Thanex stålreol 4 hylder er udført i holdbart kvalitetsstål, der yder maksimal sikring mod påkørsler eller slag. Den alsidige metalreol er anvendelig til lageropbevaring med plastkasser, papkasser eller ringbind.

  • Velegnet til lager, butik og kontor
  • Justerbare hylder
  • Robust og fleksibelt reol modulsystem
Stålreol 4 hylder. Galvaniseret stålreol med flytbare hylder.

Alsidig stålreol til erhverv

Thanex galvaniseret stålreol er et fleksibelt lagersystem, der nemt kan tilføjes flere fag. Reolen samles uden specialværktøj og hylder kan ilægges og flyttes rundt uden værktøj. De medfølgende hyldeclips gør det nemt at justere højden på hylderne. Alle kanter er fremsstillet sikkerhedsmæssigt forsvarligt uden skarpe kanter, så skader undgås.

Thanex galvaniseret stålreol med 4 hylder fås i flere fag og dybder. Det giver et stort kombinationsmuligheder til mange anvendelsesområder. 

  • Dybde 400 mm
  • Dybde 500 mm
  • Dybde 600 mm

 

Se de mange varianter af stålreoler i webshoppen og få leveret direkte til døren med hurtig levering fra eget lager. Vi hjælper gerne med vejledning til at finde den rette lagereol. Ring til os på tlf. 46 18 69 69  eller skriv til [email protected]

Stålreol 4 hylder med 3 fag. Robust metalreol i galvaniseret stål.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69