Reoler med hylder

Reoler med hylder er anvendelige til mange former for lageropbevaring. Derfor er det også en meget brugt opbevaringsløsning hos mange virksomheder. Reolerne kan udformes på et utal af måder, der giver mulighed for at skræddersy den optimale lageropbevaring. Den solide stålkonstruktion sørger for, at reolerne står sikkert og kan klare høj belastning på alle hylder, uanset antal. Hyldereoler kan både anvendes for sig selv, men også i kombination med pallereoler eller mezzanin. Kompaktreoler er ideel, hvis du ønsker at optimere din nuværende lagerplads, da alle gange kan lukkes. Det elimerer spildplads, men gør det samtidig nemt at tilgå de ønskede lagrede genstande. 

hyldereoler

Hyldereoler godkendt til erhverv. Reoler med hylder til optimal lagerindretning.

Kombinationsmulighederne for hyldereoler er utallige, og er derfor et populært valg indenfor lagerinventar. De solide reoler i stål egner sig til mange typer varer.

kompaktreoler

Kompaktreoler til lager fra Thanex. Reoler med hylder.

Kompaktreoler holder kun én plukgang åben og mindsker derfor behovet for lagerplads. Systemet kan køre frit eller på skinner monteret i gulvet. 

Stort udvalg af reoler med hylder

Thanex fører et stort udvalg af reoler med hylder, og har mange varianter på lager til hurtig afsendelse. Vores hyldereoler i stål er i kraftig kvalitet med høj belastningskapacitet på 150 kg pr. hylde. Derfor er hyldereoler fra Thanex også godkendt til erhvervsbrug. Dette giver dig pålidelig og sikker opbevaring af alle typer af varer. Hyldereoler fås i forskellige højder og dybder, så der også er den kombination, der passer til dine behov. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange fag hyldereolen kan sættes sammen med. Det gør, at du kan udnytte hele lagerlokalets længde. Hyldereoler kan samles uden specialværktøj og hylder kan isættes uden brug af værktøj, men med de medfølgende hyldeclips. Til hyldereolerne findes et omfattende tilbehørssortiment, som giver mulighed for at montere skillevægge, bagplade, sidepaneler m.m. Reolerne kan også bruges til plukkasser som plastkasser. De mange variationsmuligheder gør det muligt at få en individuel lagerløsning, der tilgodeser dine varetyper. Hyldereoler kan både bruges til lager, kontor og butik.       

Solide reoler med hylder i høj kvalitet

Alle reoler fra Thanex er produceret på de bedste europæiske fabrikker indenfor branchen. Der benyttes kun højkvalitetsmaterialer, der er beregnet til høj belastning. Stålet er modstandsdygtig overfor slidtage og slag og er derfor velegnet på et lager. Vores kompaktreoler er velegnet til brug i den offentlige såvel som den private sektor. Systemet komprimerer behovet for lagerplads og holder kun én gang åben for pluk. Det gør, at du opnår maksimal opbevaringskapacitet på et begrænset areal. Kompaktreoler kaldes også mobilreoler, da de kan åbnes manuelt ved et håndtag eller elektronisk ved tryk på en knap. Kompaktreoler kan anvendes til mange formål, men er ofte anvendt til arkiv. Herunder til arkivering af ringbind, mapper og bøger. Derudover kan kompaktreoler også bruges som kompakt lageropbevaring til butik. Der findes et stort tilbehørsprogram, som giver dig mulighed for at tilpasse reolerne til dine lagerbehov.     

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69