Værktøjsvæg

Organiser dit værktøj nemt og overskueligt med en værktøjsvæg. På værkstedet er der mange forskellige typer af værktøj, som hurtigt skal kunne findes ved brug. En værktøjstavle giver overblikket over alle dine værktøjer, så det er let at finde det, du mangler. Værktøjsvæg fra Thanex er solidt konstrueret til at klare både let og tung belastning takket være den høje svenske kvalitet. En værktøjsvæg kan monteres på flere forskellige måder, alt efter dit behov. En værktøjsvæg kan kombineres med kroge, kasser og andre beslag. Derfor kan du sammensætte den optimale værktøjsvæg til netop til værksted.

Kategorier
Filtrer produkter
Farve
Længde
Dybde
Højde
Dimensioner
Diameter
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Robust og alsidig værktøjsvæg til værksted

Den holdbare teksturmaling gør overfladen på værktøjsvægen robust og holdbar overfor daglig brug. Vi ved, at hverdagen på et værksted kræver modstandsdygtigt inventar, og derfor er vores værktøjsvæg fremstillet i bedste kvalitet. Vores værktøjsvæg er udført i solid svensk kvalitet, som har været i produktion siden 1937. En værktøjsvæg er anvendelig til mange slags værktøj, både store og små. Når du får hængt dit værktøj op, får du frit udsyn af tilgængelige værktøjer. Det gør arbejdsdagen på værkstedet mere bekvem, når du nemmere kan orientere dig. Med vores store udvalg af kroge til værktøjsvæg opsættes problemfrit værktøj i de perforerede huller, som ubesværet kan flyttes rundt. Du kan også opbevare andre genstande som oliekander, sprayflasker eller sikkerhedshjelm på værktøjsophæng. Det gør en værktøjsvæg til en fleksibel løsning til værktøjsopbevaring. Du undgår derfor at skulle lede i en værktøjskasse efter det manglende værktøj, som ikke giver samme overblik som en værktøjsvæg.

 

Værktøjsvæg til bord, reol eller vægmontering

Værktøjsvæg fra Thanex kan anvendes både direkte på væggen, reolen eller på vægskinner. Vægpladsen på værkstedet er god at udnytte til værktøjsopbevaring. Du får værktøjet op i øjenhøjde, så du let kan lokalisere det ønskede værktøj. Det er også muligt at anvende en værktøjsvæg på en lagerreol, hvis du ikke har egnede ophængningsmuligheder på væggene. Du kan både anvende en værktøjsvæg på bagsiden af reolen eller på endegavlen. På den måde får du pladsoptimeret dit værksted og plads til værktøjet. Værktøjsvæg fås også med ophængning på vægskinner. Over et arbejdsbord kan også anvende en værktøjsvæg, så du har værktøjet indenfor rækkevidde, når du arbejder ved bordet. Der er derfor gode muligheder for at finde den værktøjsopbevaring, der passer til netop dit værksted.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69