Værktøjstavle på hjul

En værktøjstavle på hjul er en mobil værktøjstavle, som giver nem mulighed for let og ubesværet at flytte rundt på værktøjet. Du kan derfor med lethed flytte en stor mængde værktøj til din arbejdsstation. Det giver dig fleksibilitet i arbejdsdagen og er specielt velegnet, hvis du ofte skifter plads eller ikke kan arbejde nær en værktøjsvæg. Værktøjstavle på hjul anvendes i professionelle værksteder, der har behov for varierende arbejdsstationer, og kaldes også for en montørvogn. En mobil værktøjstavle er egnet både til lager, værksted eller i produktionen. Et robust valg, som vil være en tro følgesvend gennem din arbejdsdag.

Kategorier
Filter products
Farve
Længde
Dybde
Dimensioner
Diameter
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Brug værktøjstavle på hjul som montørvogn

Mange af vores kunder anvender værktøjstavle på hjul som montørvogn ved montering eller reparation på et bestemt område. Vognen er praktisk, når du installerer, vedligeholder eller reparerer elektriske apparater, tekniske anlæg el.lign. Montørvognen er også meget anvendt i bilværksteder, hvor der er behov for forskellige slags værktøjer. En værktøjstavle på hjul giver dig derfor mulighed for at skabe din helt egen tilpassede værktøjsopbevaring. Men med nemme tilpasningsmuligheder, hvis dit behov for værktøjsopbevaring ændrer sig. Du kan nemt udskifte værktøjsophæng til ophængning af andre typer værktøjer. Udskiftning af kroge kræver intet værktøj, da de blot vinkles ind de perforerede huller.

 

Værktøjstavle på hjul i professionel kvalitet

En værktøjstavle på hjul muliggør, at du kan flytte værktøj over større afstande, som ellers ville havde været tungt at flytte. De kraftige drejehjul i høj kvalitet sørger for at din værktøjstavle vogn flyttes ubesværet rundt på værkstedet. Bremserne på hjulene sikrer, at vognen står sikkert og fast, når de låses. Alle vores værktøjstavler på hjul har robuste håndtag, som gør det nemt at skubbe vognen rundt mellem dine arbejdsstationer. Du finder også en praktisk opbevaringshylde på alle vores montørvogne, som er egnet til større typer af værktøj.

 

Stort ophængningsareal til værktøj med en værktøjstavle på hjul

En klar fordel ved en værktøjstavle på hjul er, at det giver dig mulighed for at opbevare en stor mængde værktøj på et forholdsvis lille areal. Du kan anvende alle slags kroge, som du også benytter på din væghængte værktøjsvæg. Både klassiske enkeltkroge og andre værktøj ophæng. Du vil opleve, at de omkring 3m² ophængningsplads kan rumme betydelige mængder af værktøj. Du vil derfor have det værktøj ved hånden, som du har brug for til din arbejdsopgave.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69