Værksted

God værksted indretning er rygraden på ethvert værksted. Et optimalt værksted er kendetegnet ved at være velorganiseret og indrettet på den mest hensigtsmæssige facon. Derfor er det essentielt at have opbevaringsmuligheder i professionel kvalitet, der er beregnet til alle former for værktøj. Med den rette værksted indretning skabes der grobund for et velfungerende værksted.

Kategorier
Filtrer produkter
Farve
Dybde
Højde
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Stort sortiment af professionel værksted indretning

Vi forhandler et bredt sortiment af indretning til værksted. Herunder findes der mange forskellige ophæng til mindre værktøj som fastnøgle, tang, fil og svensknøgle. Enkeltkroge passer til værktøj, som har hul til ophæng i skaftet. Dobbeltkroge er velegnede til værktøj med håndtag på værktøjet, som kan hvile ovenpå krogene. Borholder er essentielt til de mange forskellige bor til boremaskinen. Der findes flere multiholdere med forskellige rumstørrelser. Af ophæng til større værktøj findes  bl.a. holder til vinkelsliber og holder til motorsavSkabe til ophæng af værktøj og vogne til ophæng af værktøj er med til at organisere værktøjet. Herved skabes optimale betingelser for god orden på værkstedet.

 

Værksted indretning til alle former værktøj

Det skal være en god oplevelse at arbejde i værkstedet hver dag. Derfor er det vigtigt, at alt har sin plads, så værktøjet ikke bliver væk. Det gør, at arbejdsopgaverne hurtigere bliver løst. En slidstærk og holdbar værksted indretning, der holder år efter år sikres med værksted indretning produceret til erhvervsbrug. Alt er derfor produceret i kraftige materialer, der kan klare det hårde miljø på et værksted. Skabe til værktøjsopbevaring fås i mange varianter. Herunder montørvogn med hjul, som gør det nemt at tage værktøjet med hen til arbejdsopgaven. Er der behov for at kunne aflåse skabet for ekstra sikkerhed, så vælg i stedet et låsbart skab til værksted indretning.

 

Specialister indenfor værksted indretning

Thanex har igennem mange år specialiseret sig indenfor værksted indretning. Vi er vant til at hjælpe både store og små virksomheder med at skabe det optimale værksted med professionel indretning. Vi sidder klar til at hjælpe med spørgsmål om, hvilket produkt, der passer bedst til dit værktøj eller værksted. Ring til os på 46 18 69 69 eller skriv på [email protected].

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69