Skruetrækkerholder | 200 mm

119,00 DKK Ekskl. Moms
  • Velegnet til opbevaring af skruetrækker på værktøjsvæg
  • Fås med type 18B til udadgående opbevaring eller type 18C til horisontal opbevaring på værktøjstavle
  • Fås med huldiameter Ø7 til 13 stk. skruetrækkere eller Ø13 mm til 8 stk. skruetrækkere
-
+

Skruetrækkerholder til væg

Få plads til dine skruetrækkere og lignende værktøj med håndtag, på en praktisk skruetrækkerholder, som gør det nemt at finde det rette værktøj på værktøjstavlen. Med dette værktøjsophæng opnår du en pladsbesparende løsning til at opbevare mange skruetrækkere. Ved type 18B monteres holderen på den korte ende på hultavlens perforerede huller, og optager derved mindst mulig plads på selve værktøjsvæggen. Hvirimod type 18C monteres horisontalt på værktøjsvæggen og giver et praktisk overblik over alle skruetrækkere. Beslaget på holderen gør det nemt at flytte skruetrækkerholderen rundt på værktøjstavlen.

 

Praktisk skruetrækkerholder til værktøjstavle

Vores store udvalg af værktøjsophæng gør det nemt at sammensætte den optimale værktøjstavle til dit værksted eller arbejdsstation. De praktiske holdere med beslag til montering på værktøjstavler giver mulighed for at opbevare flere forskellige typer af værktøj på et begrænset område. Med denne smarte skruetrækkerholder kan du nemt organisere dine skruetrækkere og holde dem inden for rækkevidde på din værktøjstavle. Dette sparer dig tid og frustration ved at sikre, at du altid har den rette skruetrækker lige ved hånden. Holderen er fremstillet af holdbart stål, der sikrer, at dine skruetrækkere er sikkert fastgjort og ikke falder ned. Skrutrækkerholderen er også kompatibel med forskellige typer skruetrækkere, hvilket gør den alsidig og praktisk.

Længde: 200 mm

Antal skruetrækkere for Ø7 mm: 13 stk.

Antal skruetrækkere for Ø13: 8 stk.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69