Stigebensforstærker | H: 400mm | Gul

199,00 DKK Ekskl. Moms

Denne V-formede stigebensbeskytter monteres direkte på fronten af reolens stigeben. Derved opnås sikring mod slag og påkørsler, der kan skade reolens konstruktion.

Alle hjørnebeskytter metal er anvendelig til standard typer af stigeben. Montering foretages direkte i gulvet ved brug af 4 stk. ekspansionsbolte.

Vi anbefaler at tilkøbe ekspansionsbolte til gulvmontering. Kan tilkøbes her

Højde inkl. fodplade: 345 mm

Farve: Gul – RAL 1004

Montering: Gulv

-
+

Lignende produkter

Stigebensforstærker til effektiv sikring af stigeben

Brug stigebensforstærker for at sikre stigeben mod skader forudsaget af kollisioner. Påkørselværnet vil reducere skader fra påkørsler eller stød. Det vil være mindre omkostningsfuldt at udskifte en stigebeskytter end hele stigebenet på reolen. Derfor anbefales det at anvende stigebensforstærker i områder med høj trafik. Det er med til at du opnår et mere sikkert lagermiljø. Vores stigebensforstærker er fremstillet i kraftig stålkvalitet, og er derfor en holdbar og solid sikring mod truckpåkørsler. Vi anbefaler, at stigebensforstærkeren fastgøres i gulvet med 4 stk. ekspansionsbolte.

 

Vores mest kompakte stigebensforstærker

Denne SPUF-model er vores mest kompakte stigebensbeskytter, da den fylder minimalt omkring stigebenet. Du bibeholder derfor pladsen indtil pallerne, da sikringsværnet kun sidder på selve stigebenet. Det giver dig fri bevægelighed for ind- og udtagning af paller. Denne model har integreret fodplade, så du sikrer, at stigebensforstærkeren er fast forankret i gulvet. Dette giver et modstandigsdygtigt værn mod skader fra sammenstød. Stigebensforstærkeren tager imod ridser og skrammer, og sørger for stigebenet er beskyttet.

 

Skab et sikkert lager med stigebensforstærker

Der er mange muligheder for at optimere lagersikkerheden med forskelligt sikkerhedsudstyr. En af de mest effektive løsninger er at anvende påkørselsværn, som sikrer stigeben på reoler. En stigebensforstærker absoberer slag fra påkørsler og slag.

Ønsker du et påkørselsværn, der monteres i gulvet udenom hele stigebenet, vælg da hjørnebeskytter eller stigebensbeskytter U-form.

Hvis dit gulv ikke er egnet til gulvmontering anbefaler vi i stedet brug af letpåsætlige stolpe beskyttere i plast.

 

Få hjælp til sikkerhedsrådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvilke typer af påkøringsværn, der passer bedst på dit lager, så tag i stedet fat i os for råd og vejledning. Thanex har egen sikkerhedsafdeling, der til daglig udfører reoleftersyn. Derfor har vi stor erfaring med hvilke slags beskyttere, der egner sig til de forskellige placeringer på lageret. Vi kommer også gerne ud til jer, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der matcher jeres problematikker og krav.

Modelnavn: SPUF

Farve: Gul – RAL 1004

Materiale: Malet stål

Montering: Gulv

Anbefalet montering: 4 stk. M12 ekspansionsbolte

Vægt: 1,6 kg.

 

Højde inkl. fodplade: 345 mm

Passer til stolpebredde: 85 – 120 mm

Størrelse på fronthuller: Ø17X28 mm

Højde til nederste fronthul: 70 mm

Højde til øverste fronthul: 270 mm

 

Fodpladens bredde: 120 mm

Fodpladens længde: 180 mm

Levering indenfor 1-3 hverdage

Andre købte også

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69