Pallereol typer

Thanex har et stort sortiment af forskellige pallereol typer. Både stationære reoler og automatiske lagerreoler, der optimerer plads og omkostninger. Derudover tilbyder vi også slidstærke opbevaringslommer til isætning på skinner i pallereolen. Fælles for alle vores pallereol typer er, at du kan få en skræddersyet individuel løsning. Alt er produceret på de bedste europæiske fabrikker, der lever op til alle sikkerhedsmæssige krav og normer. Vores brede udvalg giver mulighed for at sammensætte pallereolerne efter jeres behov og lager. Med pallereoler fra Thanex er du sikret en holdbar løsning, der optimerer lagerpladsen til fulde.  

Pallereoler

Pallereoler af høj kvalitet og produceret efter alle de gældende regulativer og standarder. lagerinventar til erhverv og industri

Pallereoler fås i et utal af kombinationsmuligheder, og er derfor et af de mest populære valg indenfor lagerinventar. 

Mobile pallereoler

Mobile pallereoler

Mobile pallereoler kombinerer konventionelle pallereoler med automatik. Den kompakte lagerløsning er især velegnet til køle- og frysehuse.

dækreoler

Dækopbevaring på paller i pallereol

Dækreoler er egnet til mange typer af dækopbevaring. Dækreoler fås både som faste reoler eller som mobile reoler.

storeganizer

Pallereoler fås med Storeganizer opbevaringslommer. De vedligeholdelsesfrie lommer betjenes kun med én hånd. Denne løsning fås kun hos Thanex. 

Dybdestablings-reoler

Dybdestablingsreoler. Pallereol typer til optimering af lagerkapacitet.

Dybdestablingsreoler er et pallelagersystem beregnet til at optimere lagerpladsen. Egnet til lagring af store mængder ens paller. Anvendes til både LIFO og FIFO.

Højlager

Højden på lageret udnyttes fuldt ud med et højlager. Højlager er ofte anvendt med pluk fra kran eller smalgangstrucks. 

gennemløbsreoler

Gennemløbsreoler til lager og industri. Pallereol typer til at maksimere lagerkapaciteten.

Gennemløbsreoler er en kompakt lagerløsning og ideel til store mængder ens paller. Opbevar op til 20 paller pr. bane. Varerne indlejres ved hjælp af tyngdekraften.

kassegennemløbs-reoler

Kassegennemløb. Pallereol typer til at effektivisere lagerflow.

Kassegennemløb giver mulighed for at benytte kasser i pallereoler. I kassegennemløbsreoler transporteres kasser ved hjælp af rullelister i pallereolen.

brugte pallereoler

Brugte pallereoler til lager og industri

Alle vores brugte pallereoler er efterset af fagkyndige specialister, der kun godkender de bedste brugte pallereoler til videresalg.  

Pallereol typer til lager og industri

Inventar til lager er ofte forbundet med en reol af en art. Pallereoler er den mest anvendte form for lageropbevaring, og med god grund. Pallereoler kan udformes med forskellige specifikationer, der bedst muligt optimerer lageret. Med almindelige stationære pallereoler kan der vælges mellem et omfattende stige- og bjælkesortiment, der giver mulighed for at opbygge en individuel løsning. Herunder også benytte bærelag med forskellig belastningskapacitet i samme reol. De mange kombinationsmuligheder gør, at lageret bliver fuldt optimeret til den bedste løsning. Thanex har siden 1975 hjulpet virksomheder med at få det meste ud af lagerlokalerne. Derfor har vi opbygget en høj grad af ekspertviden om mange typer af brancher og hvilke løsninger, der vil være fordelagtige til netop den type virksomhed. Men derudover ser vi samtidig de individuelle behov, som hver type virksomhed har. Vi tilpasser derfor altid vores indretningsforslag til jer, så I er sikret den bedste løsning.

Mobile pallereoler er den ideelle kombination til kompakt opbevaring og sikrer høj tilgængelighed for alle paller. Men behovet for lagerplads mindskes, da der kun holdes én plukgang åben. Derudover giver teknikken med mobile pallereoler mulighed for forskellige operatørmuligheder, alt efter hvilken slags arbejdsopgave, der skal udføres. Den kompakte lagerløsning giver besparelser med både opvarmning, køling og belysning. Dette er typisk af høj betydning ved køle- og frysehuse, hvor det er essentielt at kunne optimere kvadratmeterne og derved undgå for høje udgifter. Thanex er en af de førende leverandører af mobile pallereolanlæg i Danmark. Vores fagdygtige specialister sidder klar til at hjælpe med at skabe den bedste løsning, hvor automatik og lageropbevaring spiller sammen som en helhed.

Dækopbevaring kan foretages sikkert på dækreoler, der både kan være som stationære reoler eller som et mobilt anlæg. Dækreoler er egnet til mange former for dæk. 

Stort udvalg af pallereol typer til optimal udnyttelse af lageret

Ofte kan plukning fra paller være besværlig og skabe uhensigtsmæssige arbejdsstillinger for plukkeren. Med opbevaringssystemet fra Storeganizer gør opbevaringslommerne det nemt at plukke fra mange SKU’er i pallereolen. Den patenterede løsning fås i Danmark kun hos Thanex, men passer til de fleste typer af pallereoler. Den høje lagertæthed og de fleksible opbevaringssøjler øger plukkeeffektiviteten samtidig med at ergonomien for medarbejderne forbedres. Dette er en unik løsning, der ikke før er set i Danmark. Opbevaringslommerne flyttes let med blot én hånd og gør det muligt at tilgå den bagerste del af pallereolen. Lommerne fås i fem forskellige standardstørrelser eller efter mål. Det gør, at der kan lagres varer uden spildplads og alle kvadratmeterne ved pallereolen udnyttes.    

Antallet af plukgange reduceres ved kompakt opbevaring med dybdestablingsreoler. Dette giver optimal udnyttelse af lageret. Reolerne er egnet til store mængder ens paller. Dybdestablingsreoler er også egnet til sikker blokstabling for varer, som ikke egner sig til at blive stablet direkte ovenpå en anden palle. Der findes forskellige typer af dybdestablingsreoler der enten fungerer efter LIFO- eller FIFO-princippet.   

Højlager er effektiv lageropbevaring, der sørger for at udnytte alle kvadratmeter. Højlager er ideel til plukning fra smalgangstruck eller kran. Et højlager er ofte anvendt til pallegods, men kan også bruges som arkivløsning til mapper og dokumenter. 

Brugte pallereoler er et prisbilligt alternativ til nye pallereoler. Ofte kommer de brugte reoler fra virksomheder i vækst, der har behov for andre lagersystemer, men hvor reolen egentlig ikke fejler noget. Alle brugte pallereoler efterses for fejl og mangler, og kun de bedste kommer igennem kontrollen. Hvis du mangler reservedele til dine eksisterende reoler, kan det være en god ide at tjekke vores lager af brugte pallereoler.  

Effektive ordrepluksystemer

Gennemløbsreoler giver dig en utrolig kompakt lagring af pallegods, hvor hældningen på rullebanerne lader tyngdekraften gøre arbejdet med at indlejre varerne. Der kan opbevares op til 20 paller pr. rullebane, hvilket giver mulighed for at opbevare meget mere gods end på almindelige pallereoler.  

Kassegennemløb er den ideelle lagerløsning, hvis du ønsker at plukke fra kasser på pallereoler. Rullebanerne isættes direkte i pallereolen for nem og ergonomisk pluk fra papkasser. Medarbejderne vil hurtigt kunne finde de ønskede varer til ordren og systemet kan øge plukhastigheden med op til 65 %.  

Thanex er leveringsdygtig i mange former for pallereol typer. Både til det lille lager og det helt store lager. Vi er din samarbejdspartner indenfor lagerindretning og sammen opnår vi den optimale og mest effektive lagerløsning til jeres behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag for at få råd og vejledning til hvordan du bedst muligt får udnyttet dit lager med pallereoler. Ring til os på tlf. 46 18 69 69 eller send en mail på [email protected].

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69