Leasing

Vækst med leasing af inventar til lager

Skab det lager I længes efter med leasing. Et velfungerende lager med det rette lagerinventar er ofte ryggraden i virksomheden. Leasing er en ideel løsning til at få det lager, som kan skabe essentiel værdi for jeres virksomhed. Det giver luft i budgettet til at koncentrere sig om at forbedre andre dele i virksomhedens værdikæde. Det kan være dét skridt, der kan være med til at få jeres virksomhed i top.

Opnå økonomisk frihed med leasing af lagerinventar

Realiser drømmen om et nyt lager med leasing

Leasing betyder en større økonomisk uafhængighed for virksomhedens likviditet. Når I vælger at lease jeres inventar, påvirker det nemlig ikke jeres lånemuligheder i banken. Det er muligt at få finansieret op til 100% af anskaffelsen, og derfor er det ikke nødvendigt at trække på kassekreditten eller optage lån. 

Det giver jeres virksomhed et økonomisk råderum, som i stedet kan bruges på produktudvikling eller optimering af processer. På den lange bane kan det være det, der giver jer en større konkurrencefordel og derved vinde markedsandele. 

Leasing af lagerinventar. Indfri drømmen om et nyt lager.

Undgå at binde penge i inventar

Det er omkostningsfuldt at skulle investere i nyt inventar og afskrivningsværdien på inventaret falder ofte hurtigt. Ved i stedet at benytte leasing slipper I for bekymringer om inventarets værditab. Derimod får I stadig glæden af helt nyt inventar, der passer optimalt til netop jeres lager.

Thanex tilbyder mange muligheder indenfor leasing. Ofte kan det være en fordel ikke at være bundet af en stor investering i lagerinventar. I behøves derfor ikke bekymre jer om nedskrivningsværdien på reolerne. Derfor kan det være en oplagt muligt at bruge leasing af inventar til lager for at undgå store startomkostninger.

Thanex er din samarbejdspartner indenfor lagerindretning og hjælper med at få projektet godt fra start og til slut. Læs mere om vores rådgivning og projektering indenfor lagerindretning. 

Leasing af lagerinventar

Få et uforpligtende tilbud på leasing til jeres lager

Thanex er behjælpelig med at udarbejde leasingaftaler til jeres nye lagerinventar. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige leasingydelser, der passer til netop jeres ønsker. Book en konsulent for fagkyndig råd og vejledning.

Vi hjælper med lagerindretningen

Udfyld kontaktformularen med navn, telefonnr. og e-mail og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig for sammen at finde tidspunktet for et uforpligtentde besøg af din Thanex-konsulent i dit område.

Book vores konsulent i dag

Jesper Frovin

Opnå økonomisk frihed med leasing

Hvis jeres virksomhed oplever sæsonudsving med lavere indtjening, har I mulighed for at udskyde betalingerne af leasingydelserne i de berørte måneder. Dette giver mere luft i budgettet i pressede situationer. Brug i stedet det økonomiske råderum på at skabe vækst.

Besparelsen kan i stedet bruges på:

Kontakt os på tlf. 46186969 eller send en mail på [email protected], og vi vil hjælpe med den rette rådgivning om leasing. Vi udarbejder gerne et uforpligtende leasing tilbud til jer, som er tilpasset til jeres lagerløsning.

Få et uforpligtende tilbud på leasing til lager

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69