Fræseholder | 285 x 210 mm

866,00 DKK1.151,00 DKK Ekskl. Moms

Kan anvendes på bord eller hylde. Markerede huller fra 4-20 mm, 22-32 mm eller 34-40 mm, med en stigning på 2mm.

Vælg mellem 3 varianter af fræseholder: 

  • Fræseholder til 130 stk / huldiameter 4-20 mm
  • Fræseholder til 34 stk. / huldiameter 22-32 mm
  • Fræseholder til 20 stk / huldiameter 34 – 40 mm
-
+

Lignende produkter

Alsidig og solid fræseholder

Brug en fræseholder på dit arbejdsbord eller værkstedsvogn for at nemt og overskueligt at kunne tilgå dine fræsebor. Du får overblik over alle størrelser af fræsebor, som gør det let at udvælge det korrekte fræsebor til opgaven. Bemærk, at hullerne i fræseholderen stiger med 2mm. De tre varianter af fræseholdere giver dig mulighed for at finde den rette holder til dit værksted, da varianterne kan rumme fra 20 og op til 130 fræsebor. Fræseholderen er udarbejdet i galvaniseret stål, og er derfor modstandsdygtig overfor slidtage og slag.

Har du brug for borholder til mindre bor, så se borholder op til 16 mm

 

Værktøjsophæng i professionel kvalitet

Hos Thanex finder du et omfattende udvalg af værktøjsophæng inden for værktøjsopbevaring. Uanset om du har brug for enkle kroge til at hænge skruetrækkere på eller en værktøjstavle til at organisere et omfattende sæt værktøjer, finder du det hele her. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og pålidelighed under selv de mest krævende forhold.

Med Thanex værktøjsophæng kan du genvinde orden og struktur i dit værksted, hvilket sparer værdifuld tid og eliminerer spildplads. Ophæng til værktøj gør det let at finde det rigtige værktøj til opgaven, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: dit arbejde.

  • Dimensioner: 285 x 210 mm
  • Materiale: galvaniseret stål

Vi er lagerførende indenfor de fleste modeller af X-ponent værktøjsophæng. Der kan være ekstra leveringstid på større værktøjsophæng.

Andre købte også

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69