Vægskinne X-2 | Dobbeltskinne | L:2000 mm | Blå

615,00 DKK Ekskl. Moms
-
+

Lignende produkter

Dobbelt vægskinne til vægmontering af værktøjstavle

Opnå orden på værktøjet ved at få vægmonteret dine arbejdsredskaber på en X-2 vægskinne til ophæng af værktøjstavle. Skinnen gør det nemt at flytte værktøjstavlen op eller ned på vægskinnen. Med vægskinnen kan du opbygge din egen værktøjsvæg, hvor du kan vælge at sammensætte din væg med ens værktøjstavler eller i forskellige dimensioner. Det giver mange anvendelsmuligheder for at indrette dit værksted på bedst mulig vis med vores store sortiment af kvalitetsprodukter til værkstedsindretning. Vægskinne X-2 kan i visse tilfælde erstatte et vægpanel ved horisontal montering, da værktøjskroge kan isættes i de perforerede huller.

 

Stort udvalg af værkstedsindretning i høj kvalitet

Vores X-2 monteringsskinne er fremstillet med fokus på holdbarhed og lang levetid. Den robuste konstruktion sikrer, at den kan håndtere vægtbelastninger og bevare sin styrke over tid. Dobbeltskinnen gør det muligt at placere flere værktøjstavler ved siden af hinanden på væggen, og derved anvende en hel væg til værktøjsophæng. Dette gør det muligt for dig at maksimere opbevaringskapaciteten og holde dit værktøj lige ved hånden.

Installationen er enkel og kræver minimal indsats. En gang monteret kan du straks begynde at organisere dit værktøj på en pladsbesparende måde. Vægskinne X-2 er kompatibel med vores værktøjstavler. Dette gør den til den ideelle løsning for alle typer håndværk.

 

Fordele ved at vælge vægskinne X-2:

  • Optimeret pladsudnyttelse:

Ophængsskinnen giver dig mulighed for at udnytte vægpladsen maksimalt, hvilket er afgørende for at opretholde en ryddelig og organiseret værksted.

  • Tidsbesparende:

Ved at have dit værktøj let tilgængeligt sparer du værdifuld tid på at lede efter det rette udstyr.

  • Holdbar konstruktion:

Vægskinne X-2 er konstrueret til at vare. Investér i en pålidelig løsning, der følger dig i mange år og sikrer, at dit værktøj forbliver sikkert og organiseret.

Længde: 2000 mm

Bredde: 70 mm

Højde: 19 mm

Huldimension: 9 x 9 mm

C/C afstand: 17 mm

 

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69