Reol til kølerum

Den solide ståltreol med stålhylder kan anvendes til lageropbevaring i kølerum og er godkendt til erhvervsbrug. Thanex reol til kølerum i galvaniseret stål giver effektiv beskyttelse mod rust. Lagerreolen er udført i holdbart kvalitetsstål, der yder maksimal sikring mod påkørsler eller slag. 

  • Erhvervsgodkendt reol
  • Hylder kan flyttes uden værktøj
  • Robust og fleksibelt reol modulsystem
Stålreol i galvaniseret stål. Kvalitetsstål, der er beregnet til erhverv og industri.

Robust opbevaring til kølerum

Thanex stålreol er et fleksibelt lagersystem, der nemt kan tilføjes flere fag. Reolen samles uden specialværktøj og hylder kan ilægges og flyttes rundt uden værktøj. De medfølgende hyldeclips gør det nemt at justere højden på hylderne. Alle kanter er fremsstillet sikkerhedsmæssigt forsvarligt uden skarpe kanter for ekstra sikkerhed. Ved brug af reolen i kølerum, er det vigtigt, at luftfugtigheden er lav.

Thanex galvaniseret stålreol fås med forskellige antal hylder, fag og dybder. Det giver et stort kombinationsmuligheder til mange anvendelsesområder. 

  • Stålreol 4 hylder
  • Stålreol 5 hylder
  • Stålreol 6 hylder

 

Se de mange varianter af stålreoler i webshoppen og få leveret direkte til døren med hurtig levering fra eget lager. Vi hjælper gerne med vejledning til at finde den rette lagereol. Ring til os på tlf. 46 18 69 69  eller skriv til [email protected]

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69