Stålreol

Er du på udkig efter en holdbar og effektiv løsning til at indrette dit lager eller plukkelager? Så er en stålreol med stålhylder det oplagte valg! Vores Thanex Stålreol er robust og modstandsdygtig over for slid og stød, og er samtidig nem at justere og tilpasse.

Vores stålreol er udført i galvaniseret stål, som er modstandsdygtigt overfor hverdagens slitage på lageret og i butikken. Thanex Stålreol fås i forskellige dybder og antal hylder. Dette giver god mulighed for at sammensætte den perfekte stålreol efter dit behov. Vi tilbyder stålreoler, som er godkendte som erhvervsreoler og er produceret i høj kvalitet for at sikre den størst mulige holdbarhed og sikkerhed. Du kan derfor være sikker på, at vores stålreol med stålhylder lever op til alle nødvendige sikkerhedskrav og lovgivning.

Filtrer produkter
Farve
Dybde
Højde
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Erhvervsgodkendt stålreol med stålhylder

Vores Thanex Stålreol med stålhylder er godkendte som erhvervsreoler og er produceret i høj kvalitet for at sikre den størst mulige holdbarhed og sikkerhed. Du kan derfor være sikker på, at vores stålreol lever op til alle nødvendige sikkerhedskrav og lovgivningen. Vi har et bredt udvalg af stålreoler med stålhylder, der er nemme at montere og opgradere efter behov. Måske er du på udkig efter en bestemt bredde som stålreol 100 cm bred eller i en bestemt dybde som stålreol 40 cm dyb eller stålreol 50 cm dyb.

 

Robust stålreol til småvarehåndtering og plukkevarer

Thanex Stålreol er særligt egnet til småvarehåndtering og som reol til plukkevarer. Du får derfor en stålreol med stålhylder, der er designet til at sikre maksimal udnyttelse af pladsen på dit lager, og samtidig er den nem at justere og tilpasse efter dine behov. Vores stålreol kan bl.a. fås som stålreol 5 hylder eller stålreol 4 hylder. Thanex stålreol er ideel til at skabe et effektivt og overskueligt lager, hvor du kan opbevare og organisere dine varer på en praktisk og funktionel måde.

 

Stålreol med fleksible anvendelsesmuligheder

En stålreol er ikke kun en ideel løsning til diverse lagertyper, men kan også anvendes til mange andre formål. Vores stålreol med stålhylder kan nemt tilpasses til at fungere som butiksreol, arkivreol eller til at opbevare varer i produktionsområder. Vores kraftige lagerreol kan også anvendes som reol til kølerum da den galvaniserede overflade giver effektiv beskyttelse mod rust.

Thanex Stålreol er en praktisk stålreol med stålhylder til mange anvendelsområder. Den fleksible modulopbygning gør det muligt at tilpasse reolerne til netop din virksomheds behov og krav, så du altid har en optimal løsning til din opbevaring. Vores stålreol er egnet til høj belastning og derfor velegnet  som tunglastreol til mange typer af opbevaring Hos Thanex finder du Europæisk producerede lagerreoler af høj kvalitet og med en holdbarhed, der overstiger forventningerne. Vi har et stort udvalg af stålreoler til alle slags formål, der kan kombineres efter jeres behov. Vores stålreol med stålhylder er kvalitetsgodkendt efter Dansk Standard.

 

Alsidig stålreol med nem montering

Vores alsidige stålreol kan tilpasses jeres krav, og vi tilbyder forskellige størrelser, antal hylder og dybder. Vi har stålreoler med forskellige antal hylder, der alle kan tilpasses efter jeres ønsker. Vores stålreol med stålhylder er velegnede både som arkivreol og til lager. Vores lagersystem med stålreoler kan kombineres med pallereoler, hvor stålreolen fungerer som plukreol. Dette skaber plads til både uåbnede paller med varer og åbne kasser beregnet til pluk. Dette er en effektiv løsning til lageret, der sparer plads og øger effektiviteten. Vores stålreolssystem er let at montere og kan nemt opgraderes eller optimeres til fremtidige behov. Hylderne på reolerne er perforerede pr. 53 mm, og det er nemt at ændre placeringen af hylderne uden brug af værktøj. Vores erhverv reoler kan også tilpasses til at blive tilgået fra begge sider med ekstra forstærkning for ekstra stabilitet.

 

Stålreol belastningsevne og andre specifikationer

Vores stålreol har en maksimal belastning pr. hylde på 107 kg for hylder på 1.300 mm og 150 kg for hylder på 1.000 mm. Vi tilbyder også hylder med forstærkning til ekstra tunge varer. Fronten af hylden er helt glat, hvilket gør det nemt at opsætte lokationsmærker med stregkoder og lignende.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69