Stolpesæt til ophæng af værktøjstavle over arbejdsbord | H:1100 mm | Blå

1.367,00 DKK Ekskl. Moms
  • Ophængningssæt til montering af Værktøjstavle Panel XB eller værktøjsskab på arbejdsbord
  • Skrue til montering på arbejdsbænk er inkluderet
  • Kraftig stålkvalitet
-
+
Varenummer (SKU): X120331 Kategorier , , Mærke

Stolpesæt til værktøjstavle ophæng på arbejdsbord

Få organiseret dit værksted og placeret i rækkevidde fra arbejdsbordet med dette værktøjstavle ophæng. Stolpesæt til arbejdsbænk gør det nemt at få det fulde overblik over alle dine værktøjer og arbejdsredskaber. Med dette ophængningssæt kan du ubesværet montere Værktøjstavle Panel XB eller et værktøjsskab som Værktøjsskab Model X-103V over arbejdsbordet. Der medfølger skrue til montering på arbejdsbænk, så du med det samme kan få organiseret dit værksted. Stolpesættet er fremstillet i kraftig pulverlakeret stål, der er beregnet til at modstå det hårde miljø på et værksted. 

 

Funktionelt værkstedsbord til værkstedet

Vores værkstedsbord er konstrueret med fokus på stabilitet og holdbarhed. Det solide materiale sikrer en pålidelig arbejdsflade, der kan modstå belastningen fra tunge værktøjer og materialer. Det er vigtigt at have et bord, der kan modstå de udfordringer, som et værkstedsmiljø kan byde på. Vores værkstedsbord er skabt til at imødekomme dine behov og gøre dit værksted til et mere effektivt og behageligt sted at arbejde. Uanset om du har brug for et kompakt værkstedsbord til mindre opgaver eller et stort og rummeligt bord til omfattende projekter, har vi løsningen til dig. Se også vores udvalg af tilbehør til arbejdsbord som låsbar skuffe og metalplade til beskyttelse af bordplade.

 

Passer til: Værktøjstavle Panel XB

Højde: 1100 mm 

Str. på perforerede hulller: 9 x 9 mm

Andre købte også

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69