Lager reoler

Når det kommer til lageroptimering, er valget af de rigtige lager reoler afgørende for at skabe en effektiv og optimal lagerindretning. Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige reoltyper og kan dermed sikre, at du finder de lager reoler, der bedst passer til dit behov. Thanex tilbyder et stort udvalg af lager reoler til alle slags formål. Vi har erhverv reoler til både butik, lager, produktion og industri. Det er nemt at sammensætte et optimalt lagersystem med lager reoler, som kan udbygges efter behov.

Kategorier
Filter products
Farve
Længde
Dybde
Dimensioner
Diameter
Hylder
Fag
Sorter efter
Kategorier

Lager reoler godkendt til erhverv

Bestil hurtigt og nemt lager reoler godkendt til erhverv og industri. Alle vores lager reoler er erhvervsgodkendte og udført efter de seneste sikkerhedsnormer. Du er derfor garanteret lager reoler, der er i bedste kvalitet. Reolerne er solidt konstrueret, så du får et optimalt lagersystem, der passer til dit lager.

Stål reoler er velegnede til lagring af smådele og som plukreol. Industri reoler som Thanex Stålreol Lagersystem kan også benyttes som arkivreoler. Stål reoler kan tilpasses med ønskede antal hylder samt forskellige dybder. Det fleksible lagersystem med Thanex Stålreol Lagersystem gør det nemt at tilføje flere fag til den eksisterende stålreol. Hylder isættes uden værktøj, og kan derfor ubesværet flyttes rundt. Hylderne har en høj belastning på 150 kg. pr. hylde.

 

Lager reoler til mange slags formål

Vores lager reoler dækker over mange forskellige slags reoltyper. Plukreol med eller uden kasser er især anvendt til e-commerce virksomheder, der har behov for hurtig plukning af varer. Den lette adgang til varer gør det nemt for medarbejdere at plukke de korrekte varer og få ekspederet ordrer. Vi tilbyder også arkiv reoler, der er velegnet til opbevaring af dokumenter, mapper og ringbind. De solide arkiv reoler skaber orden og organisation af arkivsystemet, så de rette papirer hurtigt kan findes frem. Vores lager reoler kan også benyttes i kølerum, hvis der er behov for at opbevare varer ved bestemte temperaturer.

 

Fleksible lager reoler i god kvalitet

Alle lager reoler er udført i høj europæisk kvalitet, som sikrer dig en holdbar og pålidelig lager reol. De solide lager reoler, udarbejdet i stål, er beregnet til hård slidtage, som oftest gør sig gældende på et lager. Hylderne er beregnet til at kunne klare høje belastninger, da de er korrekt understøttet og konstrueret efter alle lovmæssige krav. Når du bestiller lager reoler fra Thanex er du sikret velforarbejdede lager reoler, hvor alle dele er udført i samme gode kvalitet. Der er derfor tale om et kvalitetsprodukt hele vejen igennem.

 

Lager reoler til optimal pladsudnyttelse

Lager reoler er med til at optimere pladsudnyttelsen på lageret og sørge for at alle varer opbevares bedst muligt. Dette er uanset, om du har brug for kun en enkelt reol eller en hel opstilling med lager reoler. Lager reoler fra Thanex gør det nemt at sammensætte den mest hensigtsmæssige lagerløsning til netop dine varetyper. Vi hjælper gerne med at vejlede om de forskellige lager reoler og hvilke, der vil være bedst egnede til din type virksomhed.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69