Stålreol 60 cm dyb

Den solide stålreol med stålhylder kan anvendes til lageropbevaring eller som butiksinventar. Thanex fører et stort udvalg af reoler til erhverv, som kan kombineres i et utal af variationer. Det gør, at I får et reol modulsystem, der er nemt at tilpasse og justere. Thanex stålreol 60 cm dyb er ideel til arkivopbevaring af ringbind, mapper og dokumenter. Den alsidige stålreol er også anvendelig til lageropbevaring med plastkasser eller papkasser op til 600 mm i dybden. Brug Thanex Stålreol Lagersystem som plukreol til ordrehåndtering. Opnå overblik og nem organisering af lageret med det fleksible reolsystem.     

Stålreol i galvaniseret stål. Kvalitetsstål, der er beregnet til erhverv og industri.

Mål og specifikationer på stålreoler

Højde

Hylder

Antal fag

materiale

Stålreol i galvaniseret stål, der giver effektiv beskyttelse mod rust. Lagerreolen er udført i holdbart kvalitetsstål, der yder maksimal sikring mod påkørsler eller slag. 

Alsidig stålreol til erhverv

Thanex Stålreol Lagersystem er et fleksibelt lagersystem, der nemt kan tilføjes flere fag. Reolen samles uden specialværktøj og hylder kan ilægges og flyttes rundt uden værktøj. De medfølgende hyldeclips gør det nemt at justere højden på hylderne. Alle kanter er fremsstillet sikkerhedsmæssigt forsvarligt uden skarpe kanter, så skader undgås. Thanex Stålreol Lagersystem fås med forskellige antal hylder, fag og dybder. Det giver et stort kombinationsmuligheder til mange anvendelsesområder. 

  • Stålreol 4 hylder
  • Stålreol 5 hylder
  • Stålreol 6 hylder

 

Se de mange varianter af stålreoler i webshoppen og få leveret direkte til døren med hurtig levering fra eget lager. Vi hjælper gerne med vejledning til at finde den rette lagereol. Ring til os på tlf. 46 18 69 69  eller skriv til [email protected]

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69