Plukreol H:2000 mm med 15 stk. Arca Eurokasse 400 x 300 mm | 13L

2.683,00 DKK Ekskl. Moms

Denne plukreol består af følgende dele:

  • 1 stk. Stålreol: h:2000, b: 1000, d:400 mm med 1 fag á 6 hylder
  • 15 stk. Arca Eurokasse: l:400, b:300, h:145 mm, 13 L
-
+

Lignende produkter

Thanex plukreol gør det nemt at plukke ordrer

Den praktiske Thanex plukreol giver et godt overblik over lagerførte varer. Arca Eurokasser er anvendelige til mange typer varer. Lige fra tøj til elektronik. Lagerkasserne er nemme at trække ud fra reolen og er udført i kraftig kvalitet. Fronten på plastkassen kan anvendes til stregkoder eller labels. Lagerreolen er udført i en stabil konstruktion og er anvendelig til mange forskellige formål.

 

Thanex plukreol kan anvendes til mange varetyper som:

  • Tøj og accessoires
  • Boligtekstiler
  • Boliginteriør
  • Elektronik
  • Bøger

 

Erhvervsgodkendt plukreol i kraftig kvalitet

Vores Thanex Stålreol kan med fordel anvendes som kassereol, arkivreol eller småvarereol. Reolen er godkendt til erhvervsbrug, og kan klare en høj belastning på 150 kg pr. hylde. Reolen opfylder alle normer og krav ift. Dansk Standard DS/EN 15635 om stationære opbevaringssystemer af stål. Dette sikrer dig en solid lagerreol i kraftig stålkvalitet. Hylderne monteres uden værktøj, men ved hjælp af de medfølgende hyldeclips. Plukreolen er en galvaniseret stålreol, som kan udformes i mange varianter med forskellige dybder eller antal hylder. Den solide plukreol egner sig særlig godt til lager, produktion og værksted, og kan tilføjes flere fag efter behov. Vi hjælper gerne med at finde den rette plukreol til dine behov.

 

Stålreol til alle typer lager

Ønsker du kun at købe selve stålreolen uden plastkasser, så se vores udvalg her

Reolen fås i to højder på 2000 mm eller 2500 mm. Hvis du ønsker andre konfigurationer, så kontakt os på tlf. 46 18 69 69 eller på [email protected] for at høre om mulighederne for at få den stålreol, der hjælper dig til et mere optimeret lager.

 

Lagerkasser til ethvert lager

Plastkasser i stålreolen gør det nemt at opgradere lagereolen til en optimal sorteringsreol. Se vores store udvalg af lagerkasser i plast til opbevaring af mange typer af varer eller værkstedstilbehør. Vi har lige fra mindre plastkasser til en større transportkasse med låg.

 

Optimer dit lager med vores lagerreoler i bedste stålkvalitet

Skab orden og effektivitet på dit lager med vores udvalg af lagerreoler til erhverv, butik og industri. Vores robuste lagerreoler er fremstillet af højeste stålkvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og pålidelighed på enhver arbejdsplads. Uanset om du har brug for opbevaring af tunge varer eller let tilgængelige produkter, tilbyder vi fleksible lagersystemer, der kan tilpasses dine behov.

Arca Eurokasser

Længde: 400 mm

Bredde: 300 mm

Højde :145 mm

Antal liter: 13 L

Godkendt til fødevarer: Ja

Temperatur: -40° til +80°

Materiale: PP-plast

 

Thanex Stålreol:

Antal fag: 1

Antal hylder: 6

Højde: 2000 mm

Bredde: 1000 mm

Dybde: 400 mm

Materiale: Galvaniseret stål

Max vægt pr. hylde: 150 kg

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69