Betonskruer 12×80 mm | 4 stk.

136,00 DKK Ekskl. Moms
  • Betonskruer 12×80 mm med sekskantet hoved i forzinket stål med galvaniseret overflade
  • Ideel løsning til både midlertidige og permanente installationer i beton
  • Betonskruen kan nemt fjernes igen
-
+

Lignende produkter

Betonskruer 12×80 mm til sikker montering i beton

Betonskruer 12×80 mm, også kendt som befæstningsskruer til beton, er den perfekte løsning til sikre og holdbare installationer i betonoverflader. Denne skrue, har en længde på 100 mm og et sekskantet hoved, og er designet til at levere maksimal styrke uden behov for et ekspansionsanker. Den er ideel til brug i gulve og vægge, hvor du ønsker en stærk og genanvendelig fastgørelse.

Når du arbejder med en betonskrue, der ikke kræver ekspansionsanker, er det vigtigt at bore hullet lidt mindre end skruens omkreds. Dette skyldes, at gevindet på skruen er større end hullet. Når skruen skrues ind, skærer den sig ind i betonen, hvilket sikrer en fast og sikker befæstning. Den unikke fordel ved denne type skrue er, at den kan skrues ud igen uden at forårsage omfattende skader på betonen. I modsætning til en ekspansionsskrue, der kan ødelægge materialet, kan hullet nemt fyldes op og genbruges.

.

Betonskruer 12×80 mm til montering både inde og ude

Med en diameter på 12 mm og en længde på 80 mm er denne skrue ideel til en række formål, lige fra fastgørelse af lagerreoler til tunge maskiner og andet udstyr. Den sekskantede hovedform giver et godt greb for værktøjer og muliggør en let og præcis installation. Den er særligt velegnet til projekter, hvor stabilitet og sikkerhed er afgørende, eksempelvis i industrielle miljøer, hvor store belastninger kræver pålidelige løsninger. Den sekskantede hovedform giver et godt greb for værktøjer, hvilket gør både manuel og maskinel installation nem og hurtig. Denne skrue kan anvendes i krævende applikationer, hvor gentagen demontering kan være nødvendig, uden at det påvirker fastgørelsens styrke eller skader overfladen betydeligt. Betonskruer 12×80 mm er velegnet til betonskruer udendørs til sikker montering i betonelementer udenfor.

 

Stort udvalg af sikkerhedsudstyr til dit lager

Vi tilbyder også et bredt udvalg af produkter inden for sikkerhedsudstyr til lager. Her kan du finde alt fra stigebensbeskytter til ekspansionsbolte, der hjælper med at sikre dit lagerinventar mod påkørsler og skader. Vores løsninger er designet til at beskytte både dine medarbejdere og dit udstyr, så du kan skabe et sikkert arbejdsmiljø.

Med vores betonskrue 12×80 mm får du en stærk, holdbar og praktisk løsning til montering i beton – uden unødvendige skader.

Type: Betonskrue 12 mm

Modelnavn: ANEX 12×80 mm

Materiale: Stål

Overflade: Galvaniseret

Længde: 80 mm

Ø: 12 mm

Hovedtype: Sekskantet hoved

Levering indenfor 1-3 hverdage

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69