Betonskruer 10×80 mm | 4 stk.

100,00 DKK Ekskl. Moms
  • Betonskruer 10×80 mm med sekskantet hoved i forzinket stål med galvaniseret overflade
  • Ideel løsning til både midlertidige og permanente installationer i beton
  • Betonskruen kan nemt fjernes igen
-
+

Lignende produkter

Betonskruer 10×80 mm til sikker fastgørelse i beton

Betonskruer 10×80 mm, også kaldet befæstningsskrue til beton, er en robust og pålidelig løsning til fastgørelse i beton. Denne skrue er 100 mm lang og har et sekskantet hoved, som gør det nemt at anvende en skruenøgle ved montering. Når du bruger en betonskrue uden ekspansionsanker, skal du bore hullet mindre end skruens diameter, så gevindet kan skære sig ind i betonen under installationen. Det sikrer en stærk og holdbar forankring.
.

Betonskruer 10×80 mm velegnet til midlertige installationer

Fordelen ved betonskruen sammenlignet med en ekspansionsskrue er, at den kan skrues ud igen uden at beskadige gulvet eller væggen, hvilket gør den særligt velegnet til midlertidige installationer. Skulle det blive nødvendigt at fjerne skruen, kan du nemt fylde hullet og opretholde det oprindelige udseende og stabilitet i betonen.

Denne 10×80 mm betonskrue er ideel til fastgørelse af tunge emner som reoler, maskiner og andet lagerinventar. Den sikrer en solid fastgørelse og er et praktisk valg, hvis du ønsker fleksibilitet i monteringen uden at gå på kompromis med styrken

 

Holdbar og stabil montering af lagerinventar

Det er vigtigt at sikre sit lagerinventar med solide løsninger som betonskruer eller ekspansionsbolte for at forhindre ulykker og skader. Lagerreoler og andet tungt udstyr bør fastgøres forsvarligt til vægge og gulve for at undgå tipning eller sammenbrud, især i travle arbejdsområder. Ved at vælge kvalitetsbeslag og korrekt montering kan du beskytte både medarbejdere og varer mod unødvendige risici. Se vores sikkerhedskategori for et bredt udvalg af produkter, der hjælper med at skabe en sikrere arbejdsplads. Her finder du alt fra sikringssystemer til stabiliserende beslag, der forbedrer både sikkerhed og effektivitet.

Type: Betonskrue 10 mm

Modelnavn: ANEX 10×80 mm

Materiale: Forzinket stål

Overflade: Galvaniseret

Længde: 80 mm

Ø: 10 mm

Levering indenfor 1-3 hverdage

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69