Betonskruer 10×100 mm

112,00 DKK Ekskl. Moms
  • Betonskruer 10×100 mm med sekskantet hoved i forzinket stål med galvaniseret overflade
  • Ideel løsning til både midlertidige og permanente installationer i beton
  • Betonskruen kan nemt udtages
-
+

Lignende produkter

Betonskruer 10×100 mm holdbar for ekstra styrke og stabilitet

Betonskruer 10×100 mm, også kendt som en befæstningsskruer til beton, er designet til at sikre en solid og holdbar montering i betonunderlag. Med en skrue på 100 mm er den ideel til anvendelser, hvor der kræves ekstra styrke og stabilitet. Disse betonskruer er også velegnet til udendørs brug og er yderst slidstærk.

 

Betonskruer 10×100 mm til sikker og robust montering i beton

Til forskel fra skruer med ekspansionsankre kræver betonskruer 10×100 mm, at der bores et hul, der er mindre end skruens omkreds, hvilket sikrer en effektiv fastgørelse. Med sit større gevind skærer skruen sig fast i betonen, hvilket resulterer i en sikker og robust montering uden brug af ekspansionsankre.

En af de største fordele ved betonskruer er, at den kan skrues ud igen, hvilket reducerer risikoen for skader på gulvet sammenlignet med traditionelle ekspansionsskruer. Hvis skruen fjernes, kan hullet nemt fyldes igen, hvilket gør denne løsning fleksibel og skånsom for underlaget.

Betonskruer 10×100 mm er den perfekte løsning til både midlertidige og permanente installationer i beton, hvor præcision og fleksibilitet er i højsædet.

 

Holdbar og stabil montering af lagerinventar

Det er vigtigt at sikre sit lagerinventar korrekt for at undgå uheld og skader på både varer og personale. Ved at anvende betonskruer eller ekspansionsbolte kan du fastgøre reoler, maskiner og lagerenheder forsvarligt til vægge og gulve, hvilket skaber ekstra stabilitet og sikkerhed. Dette reducerer risikoen for, at inventaret vælter eller forskubber sig ved utilsigtet påvirkning.

Se vores sikkerhedskategori, hvor du finder et bredt udvalg af produkter, der hjælper med at skabe en mere sikker arbejdsplads. Fra fastgørelsesløsninger til beskyttelsessystemer, vi har alt, hvad du behøver for at sikre dit lagerinventar effektivt.

Type: Betonskrue 10 mm

Modelnavn: ANEX 10×100 mm

Materiale: Forzinket stål

Overflade: Galvaniseret

Længde: 100 mm

Ø: 10 mm

Levering indenfor 1-3 hverdage

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69