Arca eurokasse 600 x 400 mm | 40 L | Grå

223,09 DKK Ekskl. Moms

Stabelbar og robust Arca eurokasse til lageropbevaring i reoler og på europaller.

Længde: 600 mm  Bredde: 400 mm  Højde: 230 mm

  • Kraftig kvalitet
  • Godkendt til fødevarer
  • Integreret håndtag for ergonomisk håndtering
-
+

Lignende produkter

Praktisk fødevaregodkendt eurokasse i plast

Arca eurokasse 60 x 40 cm på 40 liter kan anvendes til mange former for varer og er også godkendt til fødevarer. Det holdbare opbevaringssystem gør det nemt at sætte lageret i system. Lagerkassen er med indbygget håndtag for nem og ergonomisk håndtering. Plastkassen er modstandsdygtig overfor svigende temperaturer, og kan modstå fra 40° til +80 grader. Lagerkassen er også velegnet til arkivopbevaring af dokumenter og mapper, som bliver solidt beskyttet af det kraftige plastmateriale.

 

Brug Arca eurokasse til mange typer varer:

  • Fødevarer
  • Tøj og accessoires
  • Boliginteriør og boligtekstiler
  • Elektronik
  • Dokumenter og mapper
  • Bøger

 

Stabelbart opbevaringssystem til varetransport

Arca eurokasse 60 x 40 cm er en kraftig transportkasse til både manuel og automatisk varetransport. Den solide plastkasse er udført i holdbar PP-plasten, som er af de mest miljøvenlige plasttyper. Kassen er konstrueret med maksimal indvendig volumen. Derudover passer den plane bund af kassen til rullebaner og transportbånd. Det er derfor en formstabil transportkasse til både ekstern og intern varetransport.

Lagerkassen er tilpasset europaller og kan stables oven i hinanden. Det fleksible system gør det også muligt at stable forskellige størrelser på samme palle. Det giver mulighed for at optimere pladsen på lageret, når kasserne ikke er i brug. Dette gør Arca eurokasse til en praktisk og slidstærk lagerkasse med mange anvendelsesmuligheder.

 

Praktisk fødevaregodkendt kasse i plast

Find billige eurokasser hos Thanex. Vi fører et stort udvalg af varer indenfor lager- og værkstedsindretning. Herunder både plastkasser og transportkasser. Plastkasser er med til at sikre dine varer og samtidig organisere så pladsen udnyttes bedst muligt. Arca eurokasse findes i flere varianter, og vi hjælper naturligvis med at vejlede om den rette størrelse til dit til lager. Ring til os på tlf. 46 18 69 69 og vi tager gerne en snak om, hvad der vil være mest fordelagtigt til dit lager. Du er også velkommen til at sende en mail med spørgsmål til [email protected].

Antal liter: 40 l

 

Udvendige mål:

Længde: 600 mm

Bredde: 400 mm

Højde: 230 mm

 

Indvendige mål:

Længde: 555 mm

Bredde: 355 mm

Højde: 226 mm

 

Andre købte også

Du kunne også være interesseret i...

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69