Lagerreoler

Pallereol tilbehør

Værktøj ophæng

Totalleverandør af lagerinventar

Professionelt lagerinventar til erhverv og industri

Siden 1975 har Thanex hjulpet danske virksomheder med at optimere lagerløsninger. Vi er jeres samarbejdspartner til at opnå den mest fordelagtige løsning med det rette lagerinventar. 

Vi hjælper jer med at effektivisere jeres lager, så det fulde potentiale opnås. Vores team er med jer i hele processen. Lige fra de første tegninger til afleveringen af jeres nye lagerløsning.

Seneste produkter

Lagerinventar

Thanex går op i den personlige rådgivning, da det er den vej igennem, at vi kan komme med en skræddersyet løsning. I samarbejde med jer gennemgår vi de problematikker, som I oplever til daglig. På den måde, kan vi sikre at jeres nye lagerinventar, som forbedrer jeres lagerprocesser.

Siden 1975 har Thanex opbygget ekspertviden indenfor brug af lagerinventar og erhverv inventar til alle typer af virksomheder. Lige fra den lokale forretning til store offentlige instanser. Vi er derfor vant til at løse både store og små opgaver indenfor indretning af lageret.  

Vores mangeårige erfaring viser sig også i vores store udvalg af løsninger til at skabe det mest optimale lager. Vi tilbyder både pallereoler, stålreoler og lagerautomater. Derudover har vi også et bredt sortiment af specialløsninger til at løse jeres lagerudfordringer.    

Lagerinventar og lagerindretning i højeste kvalitet

Hos os finder du lagerinventar og erhverv inventar i højeste kvalitet, designet til at opfylde alle dine behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter fremstillet af robuste materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed. Vores sortiment inkluderer alt fra hyldesystemer og reoler til arbejdsstationer og opbevaringsløsninger, nøje udvalgt for deres styrke og funktionalitet.

Vi samarbejder udelukkende med europæiske producenter, som er kendt for deres høje standarder inden for kvalitet og innovation af erhverv inventar. Det betyder, at vores lagerinventar ikke kun er slidstærkt, men også opfylder de strengeste sikkerhedskrav og gældende standarder indenfor lagerindretning.

Uanset om du har brug for opbevaringsløsninger til et mindre eller stort lagersystem, kan du regne med, at vores lagerinventar vil optimere din lagerplads og effektivisere din arbejdsdag. Investér i kvalitet og robusthed med vores lagerinventar og oplev forskellen med europæisk håndværk i verdensklasse.

Lagerinventar tilpasset jeres behov

Hos Thanex tilbyder vi lagerinventar i højeste kvalitet, der tilpasses præcis til jeres virksomheds behov for lagerindretning. Vores kunder fremhæver ofte den gode og positive dialog samt vores evne til at levere individuelle løsninger. Vi bestræber os altid på at opnå et gensidigt samarbejde, hvor vi skaber de rette rammer for jeres nye lagerløsning. Vores fokus er på at tilpasse lagerinventaret til jeres specifikke problematikker og udfordringer for at finde den mest optimale lagerløsning og lagerindretning.

Efter monteringen af jeres nye lagersystem står vi fortsat klar til at hjælpe med spørgsmål, gode råd om sikkerhed og lageroptimering. Vores engagement stopper ikke ved levering; vi ønsker at være jeres betroede samarbejdspartner, uanset opgavens størrelse og type af lagerindretning.

Med Thanex som samarbejdspartner kan I fokusere på at drive virksomheden, mens vi håndterer etableringen af jeres nye lagerløsning. Vi sikrer levering til den aftalte tid, så jeres nye lagerinventar er klar til brug på det ønskede tidspunkt. Se, hvilke lagerløsninger vi har leveret til andre virksomheder, og oplev forskellen med lagerinventar i højeste kvalitet fra Thanex.

Jylland & Fyn

Jylland & Fyn

Videnscenter for lagerindretning

Få viden omkring alle elementer indenfor lager og erhverv.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kom nemt i kontakt med Thanex

Udfyld formularen med dit spørgsmål og du vil få svar hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på (+45) 46 18 69 69